Foreningen for transkønnede børn

Foreningen for transkønnede børn
har en hjemmeside med masser af viden og hjælp til børn og deres familier. En tredie del af alle transkønnede har autisme, derfor er det relevant at denne oplysning ligger på vores hjemmeside.

FSTB tilbyder rådgivning til børn, unge, pårørende, fagpersoner og andre der ønsker information, viden og støtte. Det kan være til at finde støtte i at være den du er, at finde den rette måde at støtte et barn eller konkret råd og vejledning om praktiske forhold. Vi tilbyder personlig rådgivning og information fra forældre og pårørende til transkønnede børn, ud fra erfaringer og nyeste viden fra forskning. Vi afholder oplæg for skoler, institutioner og fagpersoner. Lokalafdelinger driver netværksmøder i større byer i hele landet, hvor familier og pårørende kan møde hinanden og dele erfaringer.

Der er mange muligheder for at modtage hjælp og støtte om kønsidentitetsforhold fra andre med viden og personlig erfaring med emnet. Der er også hjælp at hente i sundhedssystemet til udredning og eventuel behandling.

Ring til FSTBs telefonrådgivning på nr. 89 87 44 33 på onsdage mellem 19.30 – 21.30

Du er også velkommen til at skrive på fstb@fstb.dk

Hjemmeside https://www.fstb.dk/