PDA – en belastningstilstand

Torsdag d. 21.11.2019 kl. 19-21
På Lyngåskolen Graham Bells Vej 1 D. Skejby.

PDA – en belastningstilstand, der gør muligheder og gode ideer til krav og angst v/Malene Gajhede Karlsen og Anne-Mette H. Knudsen

PDA

Pathological Demand Avoidance, PDA – en belastningstilstand, der gør muligheder og gode ideer til krav og angst v/Malene Gajhede Karlsen og Anne-Mette H. Knudsen

Torsdag d. 21.11.2019 kl. 19-21
På Lyngåskolen Graham Bells Vej 1 D. Skejby.

Velkommen til oplæg om PDA hos en voksen autistisk kvinde. Vi ønsker denne aften at dele oplevede/konkrete og faglige/teoretiske erfaringer omkring PDA hos voksne.

Malene giver os et indblik i, hvordan hun oplever og forstår PDA’en indefra, og hvordan hun ser, at omgivelserne kan hjælpe til at overkomme den – på kort sigt og over tid.

Dernæst bidrager Anne-Mette fra en psykologfaglig vinkel med, hvordan kan vi teoretisk kan forstå, hvad PDA’en, som Malene lever med, er, og hvordan omgivelserne kan hjælpe med at komme videre fra den meget begrænsende tilstand. Således, at vi arbejder sammen med PDA’en i stedet for at forsøge at gå imod den. Sidstnævnte trigger den nemlig yderligere.

Der er heldigvis ved at komme øget fokus på de svære belastningstilstande, som mange mennesker med autisme lever med som tillægsdiagnoser til autismen – diagnoser, der alle forstyrrer trivsel og funktionsniveau – så de bliver den egentlige udfordring, der forstyrrer. Vil ønsker med denne temaaften at bidrage til fokus på netop dette.

 

Medlemmer af Landsforeningen Autisme 50 kr.

Ikke medlemmer 100 kr.

Mobilepay
Tilmelding senest 17/11 til MOBILEPAY: 461312
Skriv arrangement navn og antal personer i kommentarfeltet.

Har du ikke mobilepay
Beløb indbetales på reg: 9395 konto:3255611746
Skriv arrangement navn og antal personer i kommentarfeltet.