Autisme-pigegruppe i Aarhus

Er du en pige i alderen 11-14 år med autisme, og vil du gerne mødes med andre piger med autisme? Så kunne denne gruppe være noget for dig.

Autisme-pigegruppe i Aarhus

Er du en pige i alderen 11-14 år med autisme, og vil du gerne mødes med andre piger med autisme? Så kunne denne gruppe være noget for dig.

Man kan have forskellige udfordringer, når man har autisme, og det kan derfor være rart at mødes med andre, der måske har nogle af de samme udfordringer. Det kan være i forhold til skolen, venner mv.

I en gruppe mødes man med andre piger, der også har autisme. Her kan man tale om alt det man har lyst til, både det der går godt og det der er svært. Man kan hjælpe hinanden med at løse udfordringer, ved at høre hvordan andre håndterer tingene, og man kan få afløb for nogle af de ting man går og tumler med. Måske føler man, at man er alene i verden med sine problemer. I gruppen finder man ud af, at der er andre der har det på samme måde.

Gruppen ledes af to frivillige gruppeledere fra Selvhjælp Aarhus, som er ordstyrere og hjælper gruppen med at skabe et sted hvor der er rart at være for alle, og hvor alle bliver hørt og forstået.

Du kan deltage hvis du

  • Har en autisme diagnose eller har problematikker, der ligner autisme
  • Er en pige i alderen ca. 11-14 år
  • Har lyst og overskud til at indgå i en gruppe på 6-8 deltagere
  • Vil dele dine erfaringer med andre, kan lytte og rumme det de andre fortæller
  • Kan møde op til de aftalte møder og melde afbud, hvis du er forhindret i at deltage
  • Man skal kunne fungere i en gruppe med en vis understøttelse

 

Tid og sted

Gruppen mødes en gang om ugen de første 5 gange og efterfølgende hver 14. dag. Der vil være mulighed for at fortsætte gruppen så længe deltagerne ønsker det.

Gruppen mødes en fast hverdag, typisk kl 16-18, og møderne finder sted i Frivilligcenter Aarhus’ lokaler på Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C.

Vi starter en gruppe op, når der er deltagere nok til gruppen.

Tilmelding

Man tilmelder sig ved at kontakte Selvhjælp via mail: selvhjaelp@frivilligcenteraarhus.dk eller telefon 60 54 58 37. Tilmelding skal foregå via en forælder/værge.

Du bliver herefter inviteret til en forsamtale sammen med en af dine forældre, hvor vi sammen finder ud af, om gruppen er det rigtige tilbud til dig.

Det er gratis at deltage i gruppen og kræver ikke visitation fra en sagsbehandler.